Pallet stellingbeschermer Type 1

De SlowStop T 1 PEDSTAL H is een van de laatste vernieuwingen wat betreft aanrijdbeveiliging voor lage aanrijdhoogte. Deze is uiteindelijk gebaseerd op het succes van het Type 2H.

De doorlopende gele buis is Ø76 mm .

Om een palletstelling, magazijnstelling, besturingskast of transportpaden te geleiden, kan met 2 voetstukken en de standaard hiervoor geleverde buis een lage bumper worden gemaakt.

SlowStop® Stellingbeschermer Type 1
Technische specificaties

De horizontale lage bescherming kan omschreven worden als een alleskunner binnen logistiek waar veel bewegingen zijn , zoals ept's, en 2,5 ton heftrucks.

Met eigenlijk maar 3 eenvoudig onderdelen: minimaal  twee voetukken en een doorlopende buis kan veel narigheid voorkomen worden. Er kunnen lange looppaden waar toch nog overheen gestapt kan worden. palletstellingen beschermen, of tussen twee dockdeuren de vrije ruimte beschermen waar de sensoren zitten van de overheaddeur. Dit maakt extra palen nagenoeg overbodig. Bescherming van tussenwanden, of het vrijhouden van een muur of wand i.v.m looppaden  enz.

SlowStop® gaat verder waar de concurrentie stopt

Met een maximale stopkracht van 72.973 joule kan een impact tot 40 ton worden opgevangen. Daarmee is SlowStop®de sterkste aanrijdbeveiliging op de markt.

De werking van SlowStop®

Wij adviseren en begeleiden al meer dan 25 jaar grote en kleine ondernemingen bij het beschermen en beveiligen van infrastructuur, personen en voertuigen binnen de bedrijfsomgeving. 

Vraag vrijblijvend advies