Kolombescherming Type 3

De sterkste stalen terugverende kolombescherming op de markt.

SlowStop® Type 3 kolombescherming maakt gebruik van ons gepatenteerde terugverende voetconstructie met buis.Hierbij worden er vier stootpalen gecombineerd in één complete bescherming voor een kolom tegen catastrofale gevolgen. Een compleet stalen constructie meestal uitgevoerd met rondom-beugel Type 2 zorgt voor een enorme sterkte en duurzame betrouwbare oplossing, dit in vergelijking met kunststof alternatieve. Daarnaast verlaagt het de schade aan het voertuig als gevolg van de impact.

De SlowStop® kolombeschermers kunnen geconfigureerd worden vanuit een ruim assortiment aan buislengtes, voertuiggewicht en aanrijdsnelheid. Onderdelen bestaan uit de verticale buis type 3 en elleboog en buis type 2

SlowStop® Kolombescherming Type 3
Maximale stopkracht
145.947 Joules
Technische specificaties

Kleur: RAL 1023 Gele paal & zwarte voet

Temperatuurbereik: -40°C tot 70°C

Stootpaal Coating: Gegalvaniseerd+ polyester poedercoating

Elleboog type2 Coating: Milieuvriendelijke KTL waterbasis coating

Gietijzer Coating: Milieuvriendelijke KTL waterbasis coating

Dop: Zwart plastic

SlowStop® gaat verder waar de concurrentie stopt

Met een maximale stopkracht van 72.973 joule kan een impact tot 40 ton worden opgevangen. Daarmee is SlowStop®de sterkste aanrijdbeveiliging op de markt.

De werking van SlowStop®

Wij adviseren en begeleiden al meer dan 25 jaar grote en kleine ondernemingen bij het beschermen en beveiligen van infrastructuur, personen en voertuigen binnen de bedrijfsomgeving. 

Vraag vrijblijvend advies